Van egy
hasznos tipped?

Kutya baja se’ lesz!

Körbekérdeztem a kutyás ismerősöket és a „néha összefutunk sétáltatás közben” gazdikat, hogy milyen kutyaeledelt válasszak… egy cseppet sem segített. A legtöbben csak legyintettek a téma hallatán – mások csak ezt sulykolták: „Ne adj neki száraz tápot, egye azt, amit te!” – megint mások a nyers étrend kialakítását erőltették.

Keret Kutya baja se’ lesz!

Kellett nekem kérdezni!

Az egészet tovább tetézve kutakodni kezdtem az interneten. Rémhírek tömkelege zúdult kéretlenül a nyakamba. Azért persze pozitív kimenetele is volt a böngészésnek. Legalább már azt tudtam, ha a vegyes étrend kialakítása mellett döntök, csokoládéval, tejjel, krumplival, hagymával és hüvelyesekkel nem tömhetem folyton a kis négylábút. Emellett arra is fény derült, hogy bár a kutyákat kecsegtetik a kizárólag emberi fogyasztásra alkalmas, ínycsiklandó falatok, bőven beérik a már-már unalmasnak mondható, egyoldalú étkezéssel is.

Akkor melyik táp legyen?

Az a cél lebegett a szemem előtt, hogy olyan vitaminokban gazdag kutyaeledelt találjak, amit bármilyen fejlődési szakaszban alkalmazhatok. Ügyeltem arra is, hogy emésztőrendszer-barát terméket válasszak, hiszen többször előfordult már rossz reakció az elé tett ételek behabzsolását követően. Summa summarum, megérte a sok kutakodás. Rátaláltam arra a száraz tápra, ami nemcsak a fentieknek felel meg, de segít a kutyám izomzatának fejlődésében, magas energiatartalommal bír, sőt a fogkő kialakulásának veszélyét is csökkenti. Használata kényelmes és biztonságos.

Azóta is nyugodt szívvel ajánlom minden kutyásnak az Eukanuba minőségi termékeit, akár mindennapos használatra.

Weboldal címe: www.onlinekutyabolt.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI HÁZIÁLLAT TIPPEK

Szép-szép, de mennyibe is fáj?

Szép-szép, de mennyibe is fáj?

Az elején még jó ötletnek tűnt egy tengeri akvárium beszerzése mindenféle csoda halakkal, algákkal és egyéb más, „a nevüket sem tudom kiejteni” élőlényekkel. Ahogy haladtam előre az időben, egyre inkább lankadt a lelkesedésem az ügy iránt.  Az a rengeteg utánajárás és pénz!

Ne ússzon az árral; terveztessen egyedi akváriumot!

Ne ússzon az árral; terveztessen egyedi akváriumot!

Szeretne megfelelő körülményeket biztosítani díszhalainak? Keressen fel édesvízi és/vagy tengeri akvárium készítésére vállalkozó céget, hogy halai biztos és nyugodt környezetben lubickolhassanak.

Kutyatáp és más finomságok

Kutyatáp és más finomságok

Napjainkban számos különböző kutyaeledel, csemege, fogtisztító közül válogathatnak a gazdik, a repertoár igen széles mind árban, mind összetételben. A minőségi kutyatáp, száraztáp drágább ugyan, de…

Kutyabarát kutyakozmetikus a nyerő!

Kutyabarát kutyakozmetikus a nyerő!

Aki maga is kutyatartó, kicsit más szemmel nézi az állatokat - egy kutyakozmetikus számára pedig hatalmas előny, ha saját tapasztalatokkal is rendelkezik a négylábúak gondozása terén.