Van egy
hasznos tipped?

Kutyabarát kutyakozmetikus a nyerő!

Aki maga is kutyatartó, kicsit más szemmel nézi az állatokat - egy kutyakozmetikus számára pedig hatalmas előny, ha saját tapasztalatokkal is rendelkezik a négylábúak gondozása terén.

Keret Kutyabarát kutyakozmetikus a nyerő!

A legtöbb kutyakozmetikában olyan szakemberek dolgoznak, akik tökéletesen megtanulták a nyírás, fültisztítás, körömvágás és egyéb, a kutyák ápolásával kapcsolatos feladatokat, emellett szeretik is az ebeket és szívesen foglalkoznak velük. Mégis, ha a legjobbat akarod kedvencednek, akkor olyan kutyakozmetikushoz érdemes vinned, akinek saját kutyusa is van, és akár praktikus tanácsokkal is szolgálhat a helyes tartással, mindennapi dolgokkal kapcsolatban.

Külföldön már egyre több kutyaszalon van, amelyik a kutyakozmetikus szolgáltatások mellett egyéb feladatok elvégzését is biztosítja igény esetén; pl. kutyasétáltatás, kutyakiképzés, problémás viselkedésű kutyusok terápiás kezelése, valamint panziós elhelyezés, amíg a gazdik nyaralnak vagy üzleti útra mennek. Magyarországon Budapesten is működik már egy ilyen kutyakozmetika, egyre nagyobb sikerrel.

Szerintem tök jó, amikor tényleg az állatok jó közérzete van a középpontban, és a kutyakozmetikus nem csak a formanyírással foglalkozik, de gond esetén megoldást is tud javasolni, és nem kell messze vinni az állatot sem, mert helyben van minden. Több ilyen kutyaszalont is örömmel vennék a városban!

Weboldal címe: kutyakozmetika-budapest.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI HÁZIÁLLAT TIPPEK

Szép-szép, de mennyibe is fáj?

Szép-szép, de mennyibe is fáj?

Az elején még jó ötletnek tűnt egy tengeri akvárium beszerzése mindenféle csoda halakkal, algákkal és egyéb más, „a nevüket sem tudom kiejteni” élőlényekkel. Ahogy haladtam előre az időben, egyre inkább lankadt a lelkesedésem az ügy iránt.  Az a rengeteg utánajárás és pénz!

Kutya baja se’ lesz!

Kutya baja se’ lesz!

Körbekérdeztem a kutyás ismerősöket és a „néha összefutunk sétáltatás közben” gazdikat, hogy milyen kutyaeledelt válasszak… egy cseppet sem segített. A legtöbben csak legyintettek a téma hallatán – mások csak ezt sulykolták: „Ne adj neki száraz tápot, egye azt, amit te!” – megint mások a nyers étrend kialakítását erőltették.

Ne ússzon az árral; terveztessen egyedi akváriumot!

Ne ússzon az árral; terveztessen egyedi akváriumot!

Szeretne megfelelő körülményeket biztosítani díszhalainak? Keressen fel édesvízi és/vagy tengeri akvárium készítésére vállalkozó céget, hogy halai biztos és nyugodt környezetben lubickolhassanak.

Kutyatáp és más finomságok

Kutyatáp és más finomságok

Napjainkban számos különböző kutyaeledel, csemege, fogtisztító közül válogathatnak a gazdik, a repertoár igen széles mind árban, mind összetételben. A minőségi kutyatáp, száraztáp drágább ugyan, de…