Van egy
hasznos tipped?

Szép-szép, de mennyibe is fáj?

Az elején még jó ötletnek tűnt egy tengeri akvárium beszerzése mindenféle csoda halakkal, algákkal és egyéb más, „a nevüket sem tudom kiejteni” élőlényekkel. Ahogy haladtam előre az időben, egyre inkább lankadt a lelkesedésem az ügy iránt.  Az a rengeteg utánajárás és pénz!

Keret Szép-szép, de mennyibe is fáj?

Akvárium árak az egekben

Úgy gondoltam, először egy akvarisztikában próbálkozom. Jobbnál-jobb ajánlatokkal találkoztam, amiket nem az én pénztárcámhoz szabtak. Azért annyi pozitívuma mégiscsak volt a dolognak, hogy teljes körű tájékoztatást kaptam a biotóp ás márnás modellekről, sőt a tenyésztőkről, valamint a piacon létező legtöbb akvárium szettről is! Persze nagyon jól tudtam, hogy ezekre nem lesz szükségem.

Kérem szépen, én egy egyszerű, mégis mutatós darabot szeretnék, jó áron! Ennyi.

Na, fussunk neki újra!

Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez alapon kutakodni kezdtem az interneten, és örömmel konstatáltam, hogy sokkal barátságosabb árak, valamint szolgáltatások is léteznek a földön. Plusz, online nem akarnak olyat rám tukmálni, amiből én köszönöm szépen, de nem kérek.

Továbbmegyek: nemcsak akváriumot tudok vásárolni körülbelül kettő kattintásból, de a szükséges tisztító berendezéseket, a fenntartásához elengedhetetlen segédeszközöket is egy helyről beszerezhetem. És ezt még lehet fokozni! Jobb helyeken a kiszemelt akvárium tervezését, kivitelezését, fuvarozását is vállalják, cakompakk.

Egy percig nem merült fel bennem, hogy kihagyjam az ajánlatot: ezek mellett az akvárium árak mellett, jó hogy!
1 hónapon belül el is készült. Most is ott bugyborékol a nappaliban...

Weboldal címe: https://korallsziget.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI HÁZIÁLLAT TIPPEK

Kutya baja se’ lesz!

Kutya baja se’ lesz!

Körbekérdeztem a kutyás ismerősöket és a „néha összefutunk sétáltatás közben” gazdikat, hogy milyen kutyaeledelt válasszak… egy cseppet sem segített. A legtöbben csak legyintettek a téma hallatán – mások csak ezt sulykolták: „Ne adj neki száraz tápot, egye azt, amit te!” – megint mások a nyers étrend kialakítását erőltették.

Ne ússzon az árral; terveztessen egyedi akváriumot!

Ne ússzon az árral; terveztessen egyedi akváriumot!

Szeretne megfelelő körülményeket biztosítani díszhalainak? Keressen fel édesvízi és/vagy tengeri akvárium készítésére vállalkozó céget, hogy halai biztos és nyugodt környezetben lubickolhassanak.

Kutyatáp és más finomságok

Kutyatáp és más finomságok

Napjainkban számos különböző kutyaeledel, csemege, fogtisztító közül válogathatnak a gazdik, a repertoár igen széles mind árban, mind összetételben. A minőségi kutyatáp, száraztáp drágább ugyan, de…

Kutyabarát kutyakozmetikus a nyerő!

Kutyabarát kutyakozmetikus a nyerő!

Aki maga is kutyatartó, kicsit más szemmel nézi az állatokat - egy kutyakozmetikus számára pedig hatalmas előny, ha saját tapasztalatokkal is rendelkezik a négylábúak gondozása terén.